Camping Ascou la Forge bestaat uit een open terrein omzoomd door bossen, bergen en weilanden. Door een ligging op 1100 meter hoogte en plaatsing op het zuiden, is het overdag aangenaam warm en zijn de avonden en nachten heerlijk koel. Het camping terrein heeft een open karakter met hier en daar een boom die half schaduw creëert, met langs de randen veel bomen. Er zijn ook een aantal totaal afgeschermde plaatsen die volledig autovrij zijn.

 

Gezellige bar: op Ascou la Forge beschikken we over een gezellige bar met houtkachel waar u alle informatie vindt over wandeltochten, sport en toeristische informatie. Er is een bibliotheek en er liggen allerlei tijdschriften. Naast frisdrank, koffie of thee kunt u er ook terecht voor een goed glas wijn. In de bar kan op groot scherm belangrijke evenementen zoals WK en Tour de France worden gevolgd. Tevens worden regelmatig de foto's en video vertoond, van de belevenissen van de dag

Camping winkel: in de winkel vindt u een ruime sortering aan producten met o.a. iedere dag vers brood, wijn van de streek, regionale producten, wandelkaarten, boeken en nog vele verschillende dingen.

Maaltijd avonden: op maandag organiseren wij een tappas avond, op woensdag een pizza avond en vrijdagavond een gezellige barbecue voorzien van verschillende salades, sausen en frieten.

Bereikbaarheid: ondanks de ligging in de bergen is het terrein ook met een caravan uitstekend bereikbaar.

 

 

Op de camping hebben wij geen mobilhomes, vaste caravans of een discotheek. In het voor- en najaar is iedereen vrij zijn tent of caravan neer te zetten waar zij willen. In het hoogseizoen onderscheiden we caravan- en tent plaatsen, zodat men vrij uitzicht houdt.

Mountain Sports organiseert dagelijks verschillende uitdagende buitensport activiteiten. Zoals o.a. wildwater kanoen, rafting, canyoning, grottentochten, via-ferrata, rotsklimmen en mountainbiking.

Camping activiteiten Bijna dagelijks worden op en rond de camping sportieve activiteiten georganiseerd zoals droppings, adventure games, fietswedstrijden, kleine triatlons en volleybalwedstrijden. Hier kan iedereen gratis aan deelnemen. Tevens beschikken we over een grote kampvuur plaats, waar het vuur over het algemeen geen kans krijgt uit te gaan.

http://www.secureholiday.net/info.asp?nc=709&t_pro=E&lg=hhttp://www.secureholiday.net/info.asp?nc=709&t_pro=E&lg=h

wifi
cv INFO