Vier tot zespersoons Kampeerbungalow
Huisdieren zijn in onze verhuur accommodatie toegestaan.

Een kampeerbungalow is in feite een kruising tussen een tent en een bungalow. Het is een vriendelijk, houten huisje (32 m²) met een dak van lichtdoorlatend zeildoek. Door de zeshoekige vorm biedt een kampeerbungalow een grote en gezellige leefruimte. De twee openslaande deuren zorgen voor een optimaal contact met de natuur. Het interieur is doelmatig, gezellig en comfortabel. U hoeft alleen uw slaapzak en handdoeken mee te nemen. Kussens zijn er wel. Voor de douche en toilet maakt u gebruik van het sanitair gebouw van de camping. Uit de keukenkraan komt koud water. De huisjes zijn voorzien van elektra en er zijn verschillende lichtpunten en stopcontacten.

Verwarming
In de kampeerbungalows zijn twee elektrische kachels.

INVENTARIS

Meubilair: 2-persoons slaapbank met lattenbodem, stapelbed, tweepersoonsbed, tuintafel met 6 stoelen, houten klapstoel, kruk, 3-pits gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat, butagaskachel, 2 kasten, opbergkist, spiegel, kapstokken, kleerhangers, lampen, gordijnen

Keuken inventaris: pannen, hapjespan, koekenpan, fluitketel, warmhoudplaatje, onderzetters, lepelrek, hakenrekje.

Bestek e.d.: bestekbak, lepels, vorken, messen, theelepels, opscheplepels, pannenlik, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, flessenopener, aardappelschilmesje, dunschiller, gekarteld mes, garde, stamper, schaar, rasp, houten lepel.

Serviesgoed: koffiemokken, platte en diepe borden, dessertschaaltjes, eierdoppen, gekleurde bekers, wijn- bier-, en longdrinkglazen, theepot, snijplank, vergiet, citruspers, maatbeker, slaschaal, koelkastdozen, koffie-, thee-, en suikerbus, theelicht.

Gebruiksvoorwerpen: barbecue, toiletemmer, vuilnisbak, emmer, afwasteil, afdruiprek, droogrek, wasteil, voorraadbox met deksel, voorraadkratten, asbak, zeepbakje, bezem, trekker, stoffer en blik, schoonloopmat.

Wanneer u slechts met zijn tweeën bent geven wij in het laagseizoen 10 % korting op de onderstaande prijzen.

De huurprijzen zijn exclusief toeristen belasting en eindschoonmaak.De schoonmaak bij weekendverhuur bedraagt € 20,- en bij weekverhuur bedraagt deze € 30,-.

In het hoogseizoen verhuren wij uitsluitend van zaterdag tot zaterdag.

Wat zelf mee te nemen:
dekbedden of slaapzakken, handdoeken en theedoeken.
U kunt ook dekbedden en handdoeken bij ons huren, dit dient u bij de reservering op te geven. Prijs € 15,00 voor een één persoonsbed, € 20,00 voor een tweepersoons bed en € 5,00 voor een handdoekenset.

Het is niet toegestaan om in onze verhuur accommodatie te roken.

WIFI - In onze accommodaties kunt u gebruik maken van draadloos internet